Sony hakeri objavili još podataka

Izvor: ITsvet.com, 15.Dec.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony hakeri objavili još podataka

Dodatne poslovne tajne Sony Pictures su se pojavile na internetu tokom vikenda, pri čemu hakeri najavljuju da to nije sve. Poruka koja ukazuje na 5GB podataka je postovana na Pestbin sajt i potpisana sa GOP što je verovatno skraćenica za Guardian of Peace, što je grupa hakera ili osoba koja je preuzela odgovornost za nedavno hakovanje računarskog sistema Sony Pictures. U poruci stoji da ova grupa sprema specijalan Božićni poklon, u vidu veće količine podataka koji će biti veoma interesantni ljubiteljima sadržaja kompanije Sony Pictures. Kako navode hakeri ovaj poklon će obezbediti više zadovoljstva korisnicima i glavobolje Sony-ju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sony preti medijima zbog objavljivanja ukradenih podataka

Izvor: Informacija.rs, 16.Dec.2014, 10:30

Hakerska grupa Guardians of Peace (GoP) koja je ukrala ogromnu količinu podataka prilikom napada na kompaniju Sony Pictures Entertainment najavila je ovog vikenda još jedno obavljivanje velike količine podataka. Grupa GoP je ovo objavila na Pastebinu zajedno sa još jednim delom ukradenih fajlova...

Nastavak na Informacija.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.