Sony NWZ-W273 - muzika i pod vodom

Izvor: B92, 15.Maj.2013, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony NWZ-W273 - muzika i pod vodom

Sony NWZ-W273 je mp3 plejer kapaciteta 4 GB sa vodootpornim, bežičnim dizajnom, koji nudi čak osam sati reprodukcije i sa opcijom za veoma važno brzo punjenje. Ovaj nesvakidašnji uređaj imali smo priliku da testiramo u njegovom prirodnom okruženju, pod vodom.

Uređaj kojem su sve komande smeste u dva malena kućišta tik iza ušiju bez problema pušta omiljene note dok plivate ili ronite na manjim dubinama, specifikacija kaže do dva metra, dok jednostavnim pritiskom dugmića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << možete menjati pesme i podešavati opcije reprodukcije. Jedino što je potrebno pre toga da uradite je da naučite koja je komanda iza kog uva. Zanimljiva funkcija je i ZAPPIN koja omogućava brzo preslušavanje pesama od po pet i 15 sekundi, odnosno najvažnije refrene numera pre nego što ih reprodukujete u celosti.

Plejer nudi izuzetnu fleksibilnost jer nema kablova, pa možete zaista slobodno da se krećete dok plivate, trenirate, trčite ili vozite bicikl. Model NWZ-W273 odlično prianja uz uši, a tu je i dodatna tračica kojom levu i desnu stranu možete spojiti oko glave kako biste ga dodatno pričvrstili. Ono što nas je posebno iznenadilo je način na koji je Sony postigao vodootpornost, a da pritom NWZ-W273 može nesmetano da komunicira s okruženjem. Za njega postoji poseban USB dock preko kojeg prima mp3 muziku sa računara, ali i puni bateriju. Upravo je to punjenje bilo dodatno iznenađenje. Brzo punjenje omogućava da za samo nekoliko minuta dopunite bateriju koja može da izdrži do sat vremena, dok u punom režimu ima autonomiju i do osam časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.