Sony E Ink linija e-čitača

Izvor: ITsvet.com, 09.Sep.2013, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sony E Ink linija e-čitača

Među velikim brojem drugih proizvoda, kompanija Sony je predstavila njihov novi e-čitač koji nosi oznaku PRS-T3. U pitanju je Sony-jev e-čitač koji može da se pohvali ekranom najviše rezolucije do sada i koji za samo tri minuta punjenja korisnicima ovog e-čitača omogućava pitanje više od 600 strana, dok kompletno punjenje baterije omogućava čitava dva meseca čitanja. Ovaj e-čitač može da se pohvali fizičkim tasterima i ekranom osetljivim na dodir i isporučuje se sa zaštitnom oblogom ekrana dok opciona navlaka obezbeđuje osvetljenje za noćno čitanje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Predstavljen novi PlayStation Vita model

Izvor: ITsvet.com, 09.Sep.2013

Japanska kompanija Sony je u toku nedavno održane konferencije za štampu najavila da će uskoro predstaviti potpuno novi model PlayStation Vita konzole za koji se navodi da je dizajniran tako da bude jednostavniji za upotrebu. Ono što će novu igračku konzolu odlikovati jeste i činjenica da će...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.