Sonic Lost World stiže 22. oktobra

Izvor: ITsvet.com, 22.Jul.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sonic Lost World stiže 22. oktobra

Sonic Lost World će se na tržištu pojaviti 22. oktobra, navodi se u zajedničkom saopštenju kompanija Nintendo i Sega. Rukovodilac odeljenja za razvoj igre i trenutni direktor Sonic tima, Takashi Iizuka navodi da Sonic Lost World odlikuje veliki broj sličnosti sa Super Mario Galaxy serijom, te da je glavna ideja koja stoji iza razvoja Lost World želja da se ostvari napredak u načinu na koji Sonic radi kada je reč o 3D-u. Iizuka naglašava da je i u radu sa 3D prisutan veliki broj ograničenja, ali da je postignutim unapređenjem i proširenjem mogućnosti igračima omogućen veliki broj dostupnih opcija, a ne samo dve ili tri.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Velika potražnja za novim konzolama

Izvor: ITsvet.com, 23.Jul.2013, 09:32

Izvršni direktor kompanije Ubisoft, Yves Guillemot, tvrdi da je primetna veća potražnja za Xbox One i PS4 igračkim konzolama, a on smatra da će je to odlična početna tačka za veliki broj open-world igračkih žanrova. U proteklih devet godina Ubisoft je predstavio devet open-world igara koje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.