Snižena cena OLED TV aparata

Izvor: ITsvet.com, 12.Avg.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snižena cena OLED TV aparata

Korejski proizvođači Samsung i LG često se poklapaju kada je reč o predstavljanju proizvoda, a nedavno su zajednički najavili sniženje cena nekih od njihovih najnovijih TV aparata. Samsung je spustio cenu njihovog novog 55“ OLED TV aparata, dok je kompanija LG odlučila da potencijalnim kupcima ponudi dva svoja modela, 55“ i 65“ 4K TV aparate koje odlikuju vrhunske karakteristike. Sniženje proizvodnje Samsung-ovih proizvoda rezultat je unapređene tehnologije proizvodnje kao i sve veće potražnje za ovakvih uređajima koja je očigledna u poslednje vreme.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Samsung snizio cene OLED TV-a

Izvor: ITsvet.com, 13.Avg.2013, 09:08

Samsung je odlučio da snizi cene svojih zakrivljenih OELD TV aparata za fenomenalnih 34%. Nova cena Samsung-ovog 55“ OLED TV modela sa zakrivljenim ekranom će biti $8.890 u odnosu na prethodnih $13.475. Ova agresivna politika cena je namenjena da privuče više korisnika tržištu OLED TV modela....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.