Snimio SUPERTAJNI DRON iz kuće i snimak objavio na Instagram! Odmah mu stigla ČESTITKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2020, 19:59

Snimio SUPERTAJNI DRON iz kuće i snimak objavio na Instagram! Odmah mu stigla "ČESTITKA" (VIDEO)

Ovo mu nije trebalo!

Fotograf, pilot i glumac Rob Kolinski kao da je znao kada tačno treba da gleda u nebo, pošto je svojim aparatom snimio američku supertajnu letelicu.

Ipak, kada ju je objavio na Instagramu, uz “čestitku” domaćih službi bezbednosti, naređeno mu je da je odmah ukloni.

“Ovaj dron je preleteo iznad moje kuće pre nekoliko nedelja i još ga nisam identifikovao. Nisam mislio da objavim sliku, ali pomislio sam – ako je zaista tajna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi letela ovako usred bela dana”, napisao je Rob uz sliku na Instagramu.

Kako je ugledao sliku, novinar Aviation Week-a napisao je u komentaru da je to RQ-180, supertajna letelica SAD.

Nekoliko dana kasnije, na mestu slike na Robovom Instagramu stajala je crna boja. Naime, objavio je sliku sa crnom pozadinom i velikim rečima napisao je “REDACTED”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.