Izvor: Blic, 06.Jul.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slušalice pravljenje za gejmere

Lodžitek je predstavio dva modela gejmerskih slušalica pod oznakama G433 i G233 koje dolaze s naprednom gejming tehnologijom, uključujući Pro-G zvučničke jedinice za vrhunske performanse zvuka.

One su izrađene su od mrežastog materijala i pružaju visokokvalitetan zvuk. Zvučničke jedinice daju jasne visoke i niske tonove s minimalnim izobličenjima. Logitech G je optimizovao kvalitet zvuka za analognu reprodukciju, a ima i digitalni USB izlaz, tako da je zvuk jasan bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obzira na izvor zvuka.

Osim toga, Lodžitek G433 koristi DTS Headphone: X 7.1 koji pruža visokokvalitetan surround zvuk. Vrlo realistična tehnologija DTS Headphone: X precizno replicira 7.1 položaj zvučnika tako da možete čuti zvučne efekte okoline u prostoru i tačno locirati izvor zvuka, kao što su zvukovi udaljenih neprijatelja kao i iz kog smera oni dolaze. Takođe, možete podešavati glasnoću svakog od sedam audio kanala.

Lodžitek G433 presvučene su hidrofobnom tkaninom otpornom na mrlje i dolaze u nekoliko boja: plavoj, crvenoj i crnoj. G233 dolaze u soft-touch crnoj s plavim jastučićima za uši.

Oba modela slušalica imaju mrežaste jastučiće za uši, napravljene od providne tkanine, a navlaka im se lako skida kako bi se jednostavno održavale. G433 dolaze s dodatnim setom jastučića od mikro vlakana.

Oba modela slušalica dolaze s odvojivim, visokokvalitetnim mikrofonom s mikro pop filterom za kristalno jasnu komunikaciju. Oba para rade s PC računarima, konzolama i mobilnim uređajima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.