Slike kontakta na Androidu su konačno visoke rezolucije

Izvor: Baguje.com, 12.Okt.2012, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slike kontakta na Androidu su konačno visoke rezolucije

Ne znam da li ste upoznati, ali već neko duže vreme (oko 2 godine) Google ima problem sa fotografijama za kontakte na svom Android sistemu koje se sinhronizuju na Google kontakte.
Iako su objavili do sada nekoliko puta da nov Android podržava slike veće rezolucije, to se nije desilo jer se nakon prve sinhronizacije na Google kontakte, ta slika ponovo smanjila.

Kada je i to rešeno, nastao je problem sa korisnicima koji su koristili 2 mobilna telefona, jedan sa starijim a drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << sa novijim Androidom, gde su se slike opet morale automatski smanjivati da bi se na starijem Androidu prikazale kako treba.
Međutim, ovaj put je nešto urađeno kako treba za sada bi Google kontakt fotografije trebale da se prikazuju savršeno gde god ih koristili. Ovu mogućnost sam probao, baš kao i prošli put, i mogu reći da funkcioniše besprekorno. Nema više potrebe da instalirate dodatne aplikacije koje će vam omogućavati “HD” rezoluciju kontakt fotografija, od sada je to moguće jednostavnim postavljenjem fotografije za kontakte, baš kao što ste to do sada radili.

Post "Slike kontakta na Androidu su konačno visoke rezolucije" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 12. 10. 2012.
Kategorije: Android, Mobilni, Slike, Vesti | Tagovi: kontakt



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.