Sledeće nedelje Assassin’s Creed II biće besplatan

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2020, 19:58

Sledeće nedelje Assassin’s Creed II biće besplatan

Lepa vest...

Kompanija Ubisoft se drži obećanja da će tokom trajanja pandemije korona virusa igračima deliti dosta besplatnog sadržaja. U prethodnim nedeljama smo imali razne besplatne vikende igranja, sa trenutno aktuelnim za igru The Crew 2, a podeljeno je i nekoliko naslova.

Assassin's Creed II will be free on uPlay (PC) this Tuesday, April 14th. https://t.co/cGo5K2Z7lh pic.twitter.com/QnGzaRzDZc

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX) April 11, 2020
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Naredne nedelje se nastavlja sa darivanjem, i već sada je otkriveno o kojoj će igri biti reč. Radi se o kultnom naslovu Assassin’s Creed II, kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih u serijalu, a ovo će biti odlična prilika da obnovimo gradivo.

Assassin’s Creed II će biti besplatan za preuzimanje od utorka, 14. aprila, za PC, putem Ubisoftove uPlay platforme, nakon čega će zauvek ostati u vašem vlasništvu.

Nakon prvog dela u kojem smo se upoznali sa Altairom,u drugom delu odlazimo u renesansnu Firencu sa Eziom kao glavnim likom, gde upoznajemo brojne istorijske ličnosti i nastavljamo potragu za parčetom Edena, piše sajt Play.co.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.