Izvor: B92, 09.Okt.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skype dobio novi interfejs

Microsoft je danas objavio novu verziju Skype klijenta za Windows i OS X. Za one koji koriste Windows, tu je nova preview verzija, a OS X korisnici dobijaju verziju 7.0.

Obe nove verzije sa sobom donose potpuno novi Skype korisnički interfejs, koji iskustvo sa mobilnih uređaja donosi na desktop.

UI je dosta moderniji i bolje se uklapa u Microsoftovu novu priču u vezi sa dizajnom elemenata. Novi UI dolazi i sa poboljšanjima korisničkog iskustva.

Jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << apdejta, koji je uključen, odnosi se na video chat. Prozor sa porukama se sada nalazi sa desne strane ekrana, što omogućava lakše slanje linkova i drugog sadržaja tokom razgovora.

Ukoliko želite da isrobate nove verzije Skype-a, više o ažuriranju i linkove za preuzimanje možete naći OVDE.

Izvor: Benchmark.rs / Skype blog

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi interfejs Skype-a

Izvor: Radio 021, 10.Okt.2014, 00:32

Microsoft je danas objavio novu verziju Skype klijenta za Windows i OS X...Za one koji koriste Windows, tu je nova preview verzija, a OS X korisnici dobijaju verziju 7.0. Obe nove verzije sa sobom donose potpuno novi Skype korisnički interfejs, koji iskustvo sa mobilnih uređaja donosi na desktop...UI...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.