Skype 7.7.0.102

Izvor: ITsvet.com, 24.Jul.2015, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skype 7.7.0.102

Skype je najpopularniji softver za prenos glasa preko IP adrese odnosno servis za instant poruke na svetu. On omogućava korisnicima da šalju tekstualne poruke, prenose video i glas preko intereneta. Korisnici mogu da po niskim cenama korišćenjem Skype kredita zovu u zemaljske telefonske linije. Ako tražite pouzdan i brz VoIP klijent onda je Skype pravo rešenje za vas. Skype je kupio Microsoft 2011. godine i od tada ova kompanija radi da unapredi iskustvo korišćenja softvera na Windows operativnom sistemu ali ni druge platforme nisu zapostavljene. Skype nudi enkripciju sa jednog na drugi kraj konekcije pa vaše poruke će biti sigurne i bezbedne.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Google Chrome 44.02.2403.89

Izvor: ITsvet.com, 24.Jul.2015

Google Chrome je internet pretraživač koji je trenutno drugi najtraženiji pretraživač na svetu pri čemu je više korišćen od ovog pretraživača samo Internet Explorer kompanije Microsoft. Google Chrome je na tržištu od 2008. godine i nametnuo se među korisnicima svojim jednostavnim i intuitivnim...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.