Skype 7.0.0.102

Izvor: ITsvet.com, 15.Dec.2014, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skype 7.0.0.102

Skype je jedan od najpopularnijih besplatnih VoIP softvera na svetu koji korisnicima omogućava slanje tekstualnih poruka kao i video i glasovno pozivanje putem interneta. Korisnici takođe mogu pozivati fiksne brojeve telefona korišćenjem Skype kredita ili pretplate. Skype je zvanično predstavljen u toku 2003. godine, a sada obuhvata gotovo trećinu svih međunarodnih poziva. Skype koristi P2P tehnologiju za povezivanje korisnika na različitim platformama, uključujući desktop, mobilne i tablet uređaje. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku Skype 7.0.0.102 i sa sobom donosi minorna unapređenja u odnosu na prethodno izdanje.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skype Translator debituje od danas (video)

Izvor: B92, 15.Dec.2014

Skype, Microsoftov VoIP komunikacioni servis, od danas dobija novu funkciju i aplikaciju, koja korisnicima omogućava prevođenje glasovnih poziva. Na ovaj način, korisnici mogu da komuniciraju na svom maternjem jeziku, bez potrebe da uče potpuno novi jezik...Trenutno, Skype Translator automatski može...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.