Skylake –S LGA je 35 do 95W deo

Izvor: ITsvet.com, 27.Avg.2014, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skylake –S LGA je 35 do 95W deo

Skylake-S bi uprkos odlaganu originalnih planova trebalo da se pojavi u drugom kvartalu 2015. godine. Haswell-ov 22nm proces je dobio prolongirani život preko Haswell refresh generacije procesora, obzirom da je Broadwell 14nm arhitektura odložena za dva kvartala. Jedna od ključnih karakterska je da su perforomanse jezgra uvećane i da će Skylake-S biti brži. Ne mogu se očekivati neka spektakularna povećanja obzirom da ni promene nisu velike. Grafički deo procesora će biti brži i podržavaće DirectX 12, Open GL 5.x kao i Open CL 2.x. Nije poznato da li će ovaj procesor uključiti punu DX12 podršku.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Skylake-S će podržavati DirectX 12

Izvor: ITsvet.com, 28.Avg.2014, 15:06

Skylake-S, Intelova arhitektura naredne generacije za 2015. godinu koja je trenutno potvrđena samo za desktop segment bi mogla da bude dostupna zajedno sa 14nm arhitekturom kodnog naziva Broadwell pri čemu će ova dva procesora koegzisitrati i biti smešteni jedan iznad drugog. Skylake-S ima šansu...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.