Skriveno pismo CD projekta u novom trejleru za Cyberpunk 2077

Izvor: B92, 11.Jun.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skriveno pismo CD projekta u novom trejleru za Cyberpunk 2077

Sjajan trejler za godinama čekani Cyberpunk 2077 prikazan je na e3 sajmu, i to u okviru Xbox E3 konferencije.

Više o samom trejleru pročitaje na ovom linku, gde ga možete i pogledati, ali taj trejler nije sve što su nam drugari iz Cd Projekt RED večeras pripremili, jer je video sadržao i sakrivenu poruku koja je ubrzo otkrivena.

Osim što su na samom početku prikazivanja, prilikom “hakerisanja” konferencije, podelili srećnim i obazrivim posmatračima desetak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << The Witcher 3 kodova sa sve ekspanzijama, tu se takođe krilo i pismo fanovima, piše Play.

U njemu CD Projekt kaže da se izvinjava fanovima što su ćutali ovako dugo o igri, ali da su prosto to rešili iz dva koraka. Najpre su želeli da u potpunosti završe sa The Witcher 3 i tome su posvetili glavnu pažnju, a zatim jednostvano nisu želeli da izlaze u javnost dok nemaju nešto konkretno da pokažu, jer su očekivanja velika i oni žele da održe kvalitet.

Na kraju podužeg pisma, odgovaraju na četiri ključna pitanja.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.