Skriveni Gingerbread UI

Izvor: ITsvet.com, 27.Maj.2011, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skriveni Gingerbread UI

Asus je predstavio određeni broj fotografija svog novog tablet uređaja koji će, prema trenutnim planovima biti predstavljen u toku održavanja Computex 2011. Na fotografijama su vidljiva i neka zanimljiva stilska rešenja koja su obezbeđena od strane AsusDesign tima. Može se reći da je korišćena kombinacija materijala među kojima su brušeni aluminijum i staklo, što daje utisak vrhunskog uređaja. Pored toga, tu je blago izdignuta površina ali i nešto što je, najverovatnije, olovka. U svakom slučaju, sve će biti otkriveno u toku naredne nedelje kada će početi održavanje Computex 2011 u Taipei-u.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Tablet uređaji će dominirati na Computexu

Izvor: ITsvet.com, 27.Maj.2011

Tablet računari će dominirati Computex događajem koji će biti održan u Taipei-u u toku naredne nedelje gde će veliki broj proizvođača predstaviti nove modele popularnih uređaja, uključujući i neke koje će pokretati Intel-ov novi Oak Trail mobilni procesor. Prema trenutnim podacima, gotovo...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.