(Skoro) svi Appleovi kompjuteri [podcast]

Izvor: B92, 30.Okt.2018, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(Skoro) svi Appleovi kompjuteri [podcast]

Iako je zvezda večeri bio iPad, ovo je bio događaj Appleovih kompjutera.

Ako i dalje koristite i volite MacBook Air ili Mac mini, ovo je vaš srećan dan. Dugo očekivano osveženje stiglo je za dve sprave od kojih su se mnogi već oprostili, a da kompjuterska priča bude još zanimljivija, Apple je novi i skoro u svakom smislu redizajnirani iPad Pro predstavio upravo kao kompjuter.

Kompjuter koji je, kako kažu, brži od 92% prenosivih PC-jeva, umesto "iPhoneovskog" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konektora sada ima USB-C, a aplikacije i igre koje će za njega stići po prvi put mogu ono što je do sada moglo samo na kompjuterima i konzolama.

O svemu tome, utiscima koje je Apple ostavio nakon ovog događaja i onome što smo čitali između redova poslušajte u novoj epizodi Tehnopolis Podcasta koju smo snimili odmah pošto je Lana Del Rey sišla sa Appleove bine u Velikoj jabuci.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju, do sledeće epizode, sve najbolje!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.