Skinite besplatno Street Fighter X Mega Man

Izvor: B92, 18.Dec.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skinite besplatno Street Fighter X Mega Man

Capcom je rešio da proslavi 25 godina Mega Man brenda objavljivanjem besplatne igre posebno kreirane za ovu godišnjicu.

Capcom je ovom prilikom udružio sa fanovima kako bi izbacio Street Fighter X Mega Man za PC. Igrači će biti u prilici da se u ulozi Mega mana suoče sa sedam šefova, samo što su ovaj put ti šefovi likovi iz igrice Street Fighter umesto Robot Mastersa.

Igra je postavljena na besplatno preuzimanje i krasi je 8-bitni izgled uz koji su mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << generacije odrasle.

Upozorenje za sve fanove: ukoliko želite da instalirate igru, možda će vam trebati više vremena za skidanje 33 MB zbog toga što su Capcomovi serveri pod navalom fanova koji žele da učine isto što i vi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.