SilverStone predstavlja novo Primera PM02 MidiTower kućište

Izvor: ItRešenja.com, 03.Dec.2017, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SilverStone predstavlja novo Primera PM02 MidiTower kućište

Na visoko konkurentnom tržištu kućišta srednjih veličina, lako se možete izgubiti u širokom spektru ponuđenih proizvoda. SilverStone je dodao u more proizvoda sa predstojećim izdavanjem/lansiranjem i  Primera PM02 model.

Ovo kućište srednje veličine sadrži bočno kaljeno staklo, odličnu povezanost i lepo dizajniran prednji deo, ali se ne ističe od gomile. Primera PM2 kućište je dostupno u dve boje – crna sa crvenim svetlima i bela sa crnim svetlima. Izgled je završen >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << kompletnim kaljenim staklenim panelom koji izgleda fantastično.

Podržavajući grafičke kartice dužine do 415mm, PM02 kućište takođe podržava CPU hladnjake do 167mm i PSU do 190mm koji se skrivaju u okviru poklopca PSU-a koji takođe može da prikaže do 3 HDD-ova. Podrška za skladištenje takođe poseduje dodatna tri 2.5-inčna pogona skrivena za sobom za ploču matične ploče. Prednji deo sa 3k120mm ventilatorom uključen je napred i ventilator 1k120mm u zadnjem delu, a najnovija torbica SilverStone-a omogućava mogućnost smeštaja do šest ventilatora od 120mm za odlična ventilacija.

Kad je u pitanju hlađenje, PM02 kućište može da podrži radijator od 360mm u prednjem delu, radijator od 140mm u zadnjem delu i 2k120mm ili do 1k 280mm radijator do vrha.

Izvor: IT Svet

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.