SilverStone predstavio nove sistemske kablove

Izvor: PCAxe.com, 03.Jul.2015, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SilverStone predstavio nove sistemske kablove

Kompanija SilverStone je predstavila nove modele sistemskih kablova – CPS02 i CPS03 – namenjene raznim profesionalcima i entuzijastama koji zahtevaju visoke performanse kod skladišnih uređaja. Novi kablovi su posebno dizajnirani za Mini-SAS uređaje i kontinuiran, pouzdan rad sa serverima i radnim stanicama. Ovi sistemski kablovi su dugački po 500mm i presvučeni crnom pletenom navlakom.
Na krajevima oba modela se nalaze 36-pinski SFF-8087 priključci, koji su izrađeni od materijala industrijskog kvaliteta, s tim da CPS02 i na drugom kraju ima 36-pinski SFF-8087 priključak, dok CPS03 ima četiri 7-pinska SATA priključka i jedan Sideband konektor. I CPS02 i CPS03 nude four lane dizajn kako bi osigurali što bolje performanse za bilo koje profesionalne SAS ili SATA skladišne sisteme. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.