Silicon Power predstavlja prenosivi hard disk za Mac - Armor A65M

Izvor: PCAxe.com, 11.Mar.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silicon Power predstavlja prenosivi hard disk za Mac - Armor A65M

Silicon Power je nedavno predstavio prenosivi hard disk Armor A65, a sada je tu i Armor A65M - verzija namenjena korisnicima Mac računara koji zahtevaju veoma izdržljive prenosive uređaje. Ovaj eksterni hard disk primenjuje različite mehanizme koji obezbeđuju otpornost na udarce, vodu i prašinu, a prošao je i tzv. „drop test“ (test padanja) prema standardima američke vojske.
Pored toga, Armor A65M zadovoljava IP67 standard, što podrazumeva potpunu zaštitu od probijanja prašine i mogućnost potapanja pod vodu na dubini od jednog metra, u trajanju od 30 minuta.
Armor A65M je dostupan u kapacitetima od 500GB, 1TB i 2TB, a za povezivanje koristi USB 3.0 interfejs. U USB 3.0 modu postiže brzinu transfera podataka od 5Gbps, a u USB 2.0 modu, brzinu od 480Mbps. Pritom omogućava jednostavno plug-and-play korišćenje, jer je fabrički formatiran za HFS+ i podržava Time Machine. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.