Sigurno ste primetili POSEBNO OZNAČENE komentare na Jutjubu! Postoje dobri RAZLOZI zašto se pojavljuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurno ste primetili POSEBNO OZNAČENE komentare na Jutjubu! Postoje dobri RAZLOZI zašto se pojavljuju

"Higligted comment!"

Kad se iznad nečijeg korisničkog imena na Jutjubu pojavi oznaka Highlighted Comment, to može da znači nekoliko stvari.

Recimo, ako neko odgovori na vaš komentar uz neki video, moguće je da ćete dobiti obaveštenje o tome. Kad otvorite stranicu sa tim videom videćete oznaku Highlighted Comment na komentaru kako biste ga lakše pronašli.

Isto se dešava i kada je reč o vašem video zapisu koji je dobio komentar. Kada kliknete na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obaveštenje, komentar će dobiti posebnu oznaku kako biste ga lakše uočili i odgovorili na njega.

Kad kliknete na vremensku oznaku komentara, bez obzira na to da li u pitanju vaš video ili ne, takođe će dobiti posebnu oznaku i on će biti prikazan pri vrhu dela sa komentarima, čak i iznad "prikačenih" komentara.

Imajte na umu da će, kada to učinite, video biti ponovno učitan, a osoba koja ga je postavila će dobiti poruku sa oznakom Highlighted Reply.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.