Sićušni telefon Modu

Izvor: S media, 16.Jul.2010, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sićušni telefon Modu

Izraelski modularni mobilni telefon, najavljen pre više godina, tek je prošle godine krenuo u prodaju na matičnom tržištu, a sada je stigao i na tržište Velike Britanije

Modu je minimalistički pristup mobilnom telefonu. Radi se o uređaju veličine prosečne baterije za mobilni telefon kojem se dodatne funkcije dodaju 'oblačenjem' košuljica s dodatnim tipkama i mogućnostima. Modu može postati okvir za gledanje slika, muzički plejer, sat, stoni telefon ili mobilni telefon >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u različito dizajniranim oblicima.

Kućišta koja se prodaju uz Modu dopuštaju vlasnicima da imaju različite telefone bez menjanja samog telefona. Nažalost, zbog dugog vremena razvoja i plasiranja na tržište Modu se svojim mogućnostima ne može meriti s modernim mobilnim telefonima, a najveće mu je ograničenje minijaturni ekran. Pogotovo danas u doba telefona koji se uglavnom sastoje samo od ekrana.

Izvor: tportal.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.