Shield 2 u testovima

Izvor: ITsvet.com, 24.Apr.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Shield 2 u testovima

NVIDIA-ina originalna Shield konzola je predstavljena prošlog leta uz pomešane reakcije. Ovaj uređaj je u prodaji u SAD ali je NVIDIA za sada dosta oprezna kada je reč o plasmanu ovog uređaja na druga tržišta. Kompanija radi na Shiled 2 konzoli što nije tajna. Izvršni direktor kompanije Jen Hsun Huang je potvrdio da kompanija planira da predstavi novu verziju konzole sa svakom novom Tegra generacijom pa stoga Shiled 2 poseduje Tegra K1 čip sa 192 Kepler jezgara. Shield 2 se pojavila u okviru Antutu benhamrk baze podataka. Novi model bi karakterisao ekran rezolucije 1440x810 piksela u odnosu na 1280x800 kod prvog modela uz 4GB umesto 2GB kod prvog modela.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Stiže Shiled 2 konzola

Izvor: ItRešenja.com, 25.Apr.2014, 02:08

NVIDIA-ina originalna Shield konzola je predstavljena prošlog leta uz pomešane reakcije. Ovaj uređaj je u prodaji u SAD ali je NVIDIA za sada dosta oprezna kada je reč o plasmanu ovog uređaja na druga tržišta. Kompanija radi na Shiled 2 … The post Stiže Shiled 2 konzola appeared first on IT...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.