Seagate popravio bug

Izvor: 1o1.com, 02.Dec.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seagate popravio bug

Seagate je naveo da je popravio bug koji je uticao na pojedine Seagate Barracuda hard drive-ove koji je izazivao da dođe do pauziranja aplikacija. Bug je bio prisutan u kompanijinim 7200.11 hard drive-ovima kapaciteta 1.5TB i naročito je bio prisutan kod aplikacija za streaming video sadržaja. Takođe, ovaj bug je dovodio i do problema sa neprepoznavanjem drive-a u određenim konfiguracijama. Da bi primili upgrade firmware-a i instrukcije kako da ga primene, Seagate je zamolio svoje korisnike da pošalju zahtev za update na adresu kompanije opisujući problem i informacije o sistemu, verziju operativnog sistema kao i aplikaciju pri kojoj problem nastaje.

Nastavak na 1o1.com...






Povezane vesti

I-O Data 1.5TB drive

Izvor: ITsvet.com, 02.Dec.2008

Kompanija I-O Data jedno od poznatijih imena na tržištu hard drive-ova ali ipak ne toliko kao kada su upitanju kompanije kao što su Seagate i Western Digital je najavila da će uskoro u svoju ponudu uvrstiti novi hard drive visokog kapaciteta. Ovaj drive će nositi oznaku HDI-SA1.5TH7. U pitanju...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 1o1.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 1o1.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.