Sanyo projektor kratkog dometa

Izvor: ITsvet.com, 16.Apr.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanyo projektor kratkog dometa

Sanyo Electric je prikazala prototip projektora koji ima mogućnost prikazivanja slike rezolucije 1080p, odnosa stranica 16:9 i veličine 100’’ sa svega 23.6’’ udaljenosti. Zahvaljujući ovoj karakteristici projektor je moguće postaviti bilo gde u prostoriji prosečne veličine pri čemu ćete dobiti vrhunsku sliku prilično velike dijagonale. Pomeranjem projektora na 37’’ od zida omogućava se dobijanje slike dužine dijagonale 150’’. RGB laserski svetlosni izvor šalje sliku preko tropanleskog DLP sistema. Jačina osvetljenja ovog projektora je sertifikovana na 7000 lumena što je najveća dostignuta vrednost na svetu kada su u pitanju ovakvi projektori.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sanyov laserski projektor daje veliku sliku izbliza

Izvor: Mikro - PC World, 16.Apr.2009

Kompanija Sanyo Electric je prikazala prototip laserskog projektora koji izbliza može da prikaže sliku visoke rezolucije sa dijagonalom od dva i po metra (100 inča), svetliju i življih boja od bilo kog projektora na tržištu. Projektor koristi tehnologiju fokusiranja s asferičnim sočivom velikog...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.