SanDisk: microSD memorijska kartica od 1TB

Izvor: ItRešenja.com, 17.Maj.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SanDisk: microSD memorijska kartica od 1TB

SanDisk je još u februaru najavio svoju microSD karticu sa najvećim kapacitetom do sada, budući da se radi o 1TB prostora za skladištenje.

Kompanija je tom prilikom novu karticu najavila za april 2019,  da bi se ova tek u maju pojavila na tržištu. Ponela je ime “SanDisk Extreme microSD UHS-I Card – 1TB,” a dostupna je i u SanDisk online prodavnici po ceni od 450 dolara, te u Amazon-ovoj prodavnici, ali samo u određenim zemljama, poput Španije i Velike Britanije. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << su osobine novog proizvoda u pitanju, kartica nudi brzinu čitanja podataka od 160MB/s, te brzinu upisivanja od 90MB/s. Oni koji nisu u mogućnosti da izdvoje traženu sumu, mogu da se odluče za SanDisk karticu od 512GB koja košta 200 dolara, te je, kada je Amazon-ova prodavnica u pitanju, dostupna u više zemalja.

Oni koji moraju da razmisle da li im je 1TB prostora za skladištenje uopšte potrebno verovatno nisu ciljna grupa za najnoviju microSD karticu, budući da je pre svega namenjena onima koji, na primer, čuvaju velike muzičke kolekcije ili snimaju veliki broj 4K video sadržaja. Memorijske kartice su jednostavan način da se dopuni prostor za skladištenje materijala na mobilnom telefonu, fotoaparatu ili tabletu, budući da se uz pomoć njih povećava efikasnost i produktivnost uređaja, a prilikom kupovine najvažnije je da korisnici poznaju svoje navike kada je čuvanje materijala u pitanju.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.