ŠOK Ovako je trogodišnja devojčica odreagovala na ledeni izazov

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK Ovako je trogodišnja devojčica odreagovala na "ledeni izazov"

Ceo svet se poliva hladnom vodom u znak podrške obolelilma od ALS, ali ova trogodišnja devojčica malo je drugačije odreagovala na hladnoću.

Skarlet Rouz Dejvis postala je viralni hit nakon što je izarzila želju da učestvuje u “ledenom izazovu”. Ona je molila baku i deku da joj dozvole da se polije vodom kako bi se priključila svima onima koji su uzeli učešće u podizanju svesti o teškoj bolesti motornih neurona.

Baka Karla je na kraju dozvolila unuci da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se priključi izazovu i uzela kameru da zabeleži ceo događaj.

Ipak, devojčica je u trenutku izgovorila nešto što njena baka nikako nije očekivala. Na njeno zaprepašćenje, Skarlet je u naletu ledene vode izustila “F reč”, odnosno “je**** pakao” (f***ing hell).

- Nisam mogla da verujem da je to izašlo iz njenih usta. Verovatno je pokupila negde u gradu kad idemo u nabavku. Šokirala sam se, ali ona je dosta pametna i nisam iznenađena da je zapamtila reč. Deca su kao sunđeri, sve upijaju i ne možete ih zaustaviti, ali objasnili smo joj da je to jako ružna reč i ona je to shvatila. Znam da je to pogrešno, ali umalo nisam umrla od smeha kada je to izustila što bi verovatno bila i reakcija odraslih na ledenu vodu - rekla je baka.

Baka je dodala da je veoma ponosna na svoju unuku koja je insistirala da se priključi izazovu jer zna da je to za ljude kojima treba pomoć.

Do sada je prikupljeno oko 48 miliona dolara za istraživanje o ovoj bolesti zbog koje se degenerišu motorni neuroni i odumiru, što dovodi do postepene paralize i smrti.

VIDEO> Devojčica opsovala u ledenom izazovu

Devojčica se kasnije izvinila zbog ružnih reči

VIDEO> Izvinjenje zbog psovanja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.