SLI vs. CrossFireX

Izvor: ITsvet.com, 16.Avg.2010, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLI vs. CrossFireX

Ukoliko vam je potrebno vrhunsko grafičko rešenje i novac nije ograničavajući faktor potrebno je dobro razmisliti da li se odlučiti za pojedinačno rešenje ili neko koje uključuje više grafičkih kartica. NVIDIA u tu svrhu preporučuje svoju SLI konfiguraciju koja može da se sastoji od dve ili tri grafičke kartice ove kompanije. Sa druge strane ATI nudi CrossFireX tehnologiju koja takođe nudi višestruke grafičke kartice u pomenutoj konfiguraciji za bolji učinak po pitanju grafike. Kada je u pitanju korišćenje tri grafičke kartice na jednom sistemu po pitanju performansi ali i cene možda je najbolje rešenje ATI Radeon HD 5770 kartica u trostrukoj CrossFire konfiguraciji.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

SLI vs. CrossFireX

Izvor: IT-recenzije.com, 17.Avg.2010, 01:01

Ukoliko vam je potrebno vrhunsko grafičko rešenje i novac nije ograničavajući faktor potrebno je dobro razmisliti da li se odlučiti za pojedinačno rešenje ili neko koje uključuje više grafičkih kartica. NVIDIA u tu svrhu preporučuje svoju SLI konfiguraciju koja može da se sastoji od dve ili...

Nastavak na IT-recenzije.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.