SES predstavio aplikaciju za iPad

Izvor: B92, 28.Nov.2012, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SES predstavio aplikaciju za iPad

Kompanija SES najavila je objavljivanje nove iPad aplikaciije, koja pruža informacije o globalnoj SES floti koja obuhvata 52 satelita i više od 150 područja koja su pokrivena satelitskim signalom.

Dostupna preko baze App Store, aplikaciju – SES sateliti – osmislila je kompanija SES kako bi omogućila korisnicima da lako lociraju satelite koji pokrivaju njihovo tržište.

Aplikacija SES sateliti je prva satelitska iPad aplikacija sa alatima za pretraživanje koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obezbeđuju podatke o dometu satelita na osnovu lokacije i poseduje funkciju „uveličana stvarnost” koja omogućava korisnicima da jednostavno lociraju poziciju SES satelita usmerivši iPad ka nebu. Ova funkcija preko kamere prikazuje okruženje u kojem se osoba nalazi i unapređena je digitalnim informacijama. Aplikacija za iPad uređaje takođe obuhvata činjenice i brojke u vezi sa SES satelitima i visokokvalitetnom dometu.

Ponosni smo što smo u prilici da pokažemo našu flotu i njen domet koristeći mogućnosti iPad uređaja, sa 3D navigacijom i funkcijom ,uveličana stvarnost’,” izjavio je Niclas Friese Greene, viši potpredsednik marketinga i korporativnih komunikacija u kompaniji SES. „Ovaj alat ilustruje koncept satelita u svemiru i dometa na zemlji, a takođe obezbeđuje podatke koji će omogućiti našim korisnicima da saznaju više o našoj globalnoj floti.”

Aplikaciju SES Satellites korisnici mogu preuzeti preko WiFi mreže na modelu iPad 2 i na kasnijim verzijama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SES predstavio aplikaciju za iPad

Izvor: ITBox.rs, 28.Nov.2012

Kompanija SES najavila je objavljivanje nove iPad aplikaciije, koja pruža informacije o globalnoj SES floti koja obuhvata 52 satelita i više od 150 područja koja su pokrivena satelitskim signalom. Dostupna preko baze App Store, aplikaciju…The post SES predstavio aplikaciju za iPad appeared first...

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.