SAZNAJTE: Da li nas čeka iznenađenje iz UBISFOTA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNAJTE: Da li nas čeka iznenađenje iz UBISFOTA?

Novi Splinter Cell?

Francuska kompanija UbiSoft kao da zna da njeni fanovi vape za bilo kakvim "Splinter Cell" sadržajem, pa smo poslednjih godinu dana stalno imali neku toplo-hladno igru po tom pitanju.

Čas stigne neka najava ili curenje informacija, pa onda bude opovrgnuta, pa opet neki navodni tizer, ali se ispostavi da on to zapravo nije, itd, itd…

Sada nam opet Tviter nalog španskog UbiSofta, naizgled potpuno nasumično, baca nove varnice, slikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sema Fišera i njegovim citatom, koji kaže: “Morate da razumete mrak, da biste se suočili sa njim”.

Da li je možda internet već kreno da čita previše iza ovoga? Ne znamo, ali svakako i nama i “internetu” ostaje da se makar nadamo.

Hace falta entender la oscuridad para poder hacerle frente... #SamFisher pic.twitter.com/fTsRnCQa7d

— Ubisoft España (@Ubisoft_Spain) 08. новембар 2019.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.