S1 i S2 tablet računari

Izvor: ITsvet.com, 04.Jul.2011, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S1 i S2 tablet računari

Kompanija Sony je predstavila S1 i S2 tablet računare u toku događaja koji je održan u Minhenu, u Nemačkoj. Tehnički detalji vezani za ovaj uređaj nisu objavljeni ali ono što je poznato jeste da su novi uređaji kreirani prvenstveno za igrače. Model S2, koji poseduje dva 5.5’’ ekrana, odlikuje ga PlayStation logo na kućištu koji je još jedan dokaz toga da su ovo uređaji namenjeni igračima. Model S1 karakteriše 9.4’’ekran i ne poseduje PlayStation logo ali korisnicima pruža mogućnost igranja nekih PlayStation brendiranih igara. U toku predstavljanja modela, PS Crash Bandicoot igra bila je odigrana u 4:3 odnosu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

S1 i S2 tablet računari

Izvor: LaptopSvet.com, 05.Jul.2011, 08:54

Kompanija Sony je predstavila S1 i S2 tablet računare u toku događaja koji je održan u Minhenu, u Nemačkoj. Tehnički detalji vezani za ovaj uređaj nisu objavljeni ali ono što je poznato jeste da su novi uređaji kreirani prvenstveno za igrače. Model S2, koji poseduje dva 5.5’’ ekrana, odlikuje...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.