Izvor: ItRešenja.com, 17.Jan.2024, 01:15

Rusija pokreće Ruwiki, sopstvenu verziju Wikipedije

Rusija je zvanično lansirala Ruwiki, svoju alternativnu verziju popularne online enciklopedije Wikipedia. Projekat Ruwiki, koji je započeo beta testiranje sredinom 2023. godine, sada je dostupan široj javnosti. Ruwiki se ističe većim brojem stranica i sadržaja u odnosu na rusku verziju Wikipedije, teži da postane glavni izvor informacija na ruskom internetu. Uprkos lansiranju Ruwiki, Rusija ne […] The post Rusija pokreće Ruwiki, sopstvenu verziju Wikipedije appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

YouTube primorava korisnike da izbegavaju blokatore reklama…

Izvor: ItRešenja.com, 17.Jan.2024

U nedavnom potezu usmerenom prema korisnicima koji koriste blokatore reklama, YouTube je implementirao novu strategiju kako bi obeshrabrio gledaoce da izbegavaju video oglase pre sadržaja. Ova strategija ima za cilj da spreči korisnike da zaobilaze oglase, koji su glavni izvor prihoda za platformu,...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.