Rokat Kone[+]

Izvor: S media, 18.Nov.2010, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rokat Kone[+]

Rokat, mladi proizvođač gejmerskih periferija sa sedištem u Hamburgu, predstavio je novi Rokat Kone[+] - Maks Kostimozejšn Gejming Maus.

Rokat Kone[+] je više od zbira delova od kojih je sastavljen. Naslednik nagrađivanog Kona je rezultat dugogodišnjeg iskustva u konstruisanju i industrijskom dizajnu, kao i povratnih informacija iz gejmerske populacije. Nikada ranije savršen dizajn i visoka tehnologija nisu bili tako isprepletane.

Jasna vizija potrebe gejmera >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dala je miša koji je opremljen jedinstvenim inovacijama i neviđenim rasponom opcija koje mogu biti podešene. Rokat Kone[+] - Maks Kostimozejšn Gejming Maus krije visoke performanse ispod haube zahvaljujući revolucionarnom 6000dpi Pro-Aim Laser Senzoru R2.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.