Izvor: ItRešenja.com, 22.Sep.2012, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendan Hobita!

Obaveštavamo vas da se sutra, u subotu 22. septembra u celom svetu proslavlja rođendan Bilba i Froda Baginsa. Bilbo i Frodo su rođeni istog dana različitih godina: Bilbo 2890. godine, a Frodo 2968. godine Trećeg doba. Tim povodom obeležava se Tolkinova …The post Rođendan Hobita! appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

22. septembar – Svetski dan Hobita i Tolkinova nedelja

Izvor: Story, 22.Sep.2012

U subotu 22. septembra u celom svetu proslavlja se rođendan Bilba i Froda Baginsa, izmišljenih likova iz serije Tolkinovih knjiga Hobit. Bilbo i Frodo su Tim povodom obeležava se Tolkinova nedelja - američko udruženje ljubitelja Tolkina prvi put je proglasilo Dan Hobita i Tolkinovu nedelju 1978....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.