Roccat Pyro

Izvor: ItRešenja.com, 05.Dec.2022, 11:38

Roccat Pyro

Na tržištu postoji mnogo mehaničkih gaming tastatura koje se bore za vašu pažnju. Ali nakon što smo proveli dosta vremena sa Roccat Pyro, ubeđeni smo da je jedna od najbolјih.

Sa cenom od £89.99, Roccat Pyro je mehanička tastatura srednjeg ranga, koja nudi sve što vam je potrebno bez preteranog ukusa. Poseduje linearne mehaničke tastere, koji su pouzdani i brzi. A gornji deo od brušenog aluminijuma daje mu vrhunsku završnu obradu. Šteta je samo što je kabl PVC, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << a ne opleten. To nije toliko bitno, ali to je nešto što smo očekivali od ovakvih uređaja.

Na kraju krajeva, ovde su mehanički tasteri oni koji su prave zvezde. Sviđa nam se što imaju malo više snage od većine drugih mehaničkih tastatura koje smo testirali, i nisu baš tako kliktavi ili glasni. To čini lepše i tiše iskustvo, posebno ako često kucate. Jednostavno je zadovolјstvo koristiti je.

Pored njegovih fantastičnih tastera, Roccat Pyro takođe ima neke druge jedinstvene karakteristike i funkcije koje mogu da vas privuku ka njemu. Postoji zgodno dugme za jačinu zvuka, na primer, kojim se rukuje sa nagrađujućim obrtom. Takođe dolazi sa Easy-Shift tehnologijom, koja vam omogućava da dodate sekundarne funkcije određenim tasterima. Ipak, moraćete da instalirate Roccat-ov Swarm softver da biste ga maksimalno iskoristili.

Još jedna prednost Swarm-a je ta što vam takođe omogućava da potpuno prilagodite RGB osvetlјenje po tasteru na tastaturi. Bez instaliranog Swarm-a, Roccat Pyro svetli prilično lepo, pružajući vam dugine boje. Ali instalirajte Swarm i imate potpunu kontrolu. Roccat Pyro može da se sinhronizuje i sa drugim uređajima, kako bi napravio konzistentnu šemu. Sve zavisi od toga koliko vremena želite da uložite u to.

Kompletan paket je uklјučivanje naslona za zglob za vašu udobnost. Lako se povezuje sa tastaturom i prilično je siguran kada se to uradi. Takođe se lepo uklapa. Smatrali smo da je veoma udobno koristiti Roccat Pyro bez njega, ali ako često osećate nelagodnost dok ga koristite, lepo je što je tu.

Sve u svemu, ako želite mehaničku tastaturu koja je odlična svestrana i koja ne košta previše, Roccat Pyro se veoma preporučuje. Od njegove vrhunske završne obrade do fensi RGB sistema osvetlјenja, ovde ima mnogo toga za voleti. To su tasteri koji se ističu, međutim, zahvalni su za pritiskanje i malo manje kliktajući i glasni od većine drugih koje smo isprobali. Ako su to neke stvari koje cenite, onda svakako razmislite o odabiru ove tastature.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.