Resident Evil 7 prodat u više od četiri miliona primeraka

Izvor: B92, 19.Okt.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Resident Evil 7 prodat u više od četiri miliona primeraka

Odlična horor igra sa početka ove godine, Resident Evil 7: Biohazard, je stigla do cifre od preko četiri miliona prodatih primeraka.

Iako dobra, prodaja ne ide baš kako je izdavač Capcom predviđao, pošto je još prošle godine najavio da će se već prvog dana Resident Evil 7 prodati u 4 miliona primeraka, ali je opet nakon samo tri dana prodato 2,5 miliona.

Ogromna prodaja svih Resident Evil igara, stavlja ovaj serijal na prvo mesto najuspešnije franšize Capcoma, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa ukupno 78 miliona prodatih primeraka

U prilog prodaji će ići i najavljena Gold edicija igre za PC,PS4 i Xbox One, koja na police stiže 12. decembra i donosi sav prethodni sadržaj, kao i nove DLC dodatke – End of Zoe i Not a Hero – koji će postati dostupni istog dana kao i Gold edicija.

Delove gejmpleja iz nadolazećeg sadržaja možete pogledati u videu ispod.

Izvor: Play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.