Razmišljate o selidbi? Teleport će naći grad po vašoj meri

Izvor: B92, 05.Apr.2016, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razmišljate o selidbi? Teleport će naći grad po vašoj meri

Situacija kod nas je takva kakva je, i mnogi su prisiljeni da sreću potraže u nekom drugom gradu ili državi. S druge strane, neki su željni promene i novog okruženja, ali svima je u nekom trenutku zajedničko to da nisu sigurni gde bi tačno otišli.

Teleport je nova besplatna web aplikacija, osmi[ljena sa ciljem da vam pomogne da lakše pronađete svoj novi dom. Nakon što se prijavite, ponudiće vam niz parametara kako bi bilo otkriveno šta vam je važno, poput troškova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << života, saobraćaja ili posla kojim se bavite...

Prvu listu gradova koje vam Teleport ponudi možete dodatno da skratite odabirom i menjanjem drugih postavki poput broja stanovnika, vremenskih prilika... Lista će vam pokazati i koliko bi uštedeli odlaskom u neki od gradova, a klikom na svaki možete da saznate i niz drugih činjenica u odnosu na vaš sadašnji dom.

Nakon što ste odabrali svoj sledeći grad, Teleport vam putem Teleport Zen-a nudi pomoć i oko selidbe. Reč je o vodiču koji će znatno smanjiti stres, a ako zapnete u procesu, Teleport za nadonkanu nudi i svoje ljude koji će vam pomoći da nađete posao ili rešite probleme sa papirologijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.