Razlike između Windows-a 7 i 8

Izvor: ITsvet.com, 26.Okt.2012, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razlike između Windows-a 7 i 8

Najveća briga koja mori korisnike kada je u pitanju Microsoft-ovo predstavljanje Windows 8 operativnog sistema jeste novi Start ekran koji odlikuje Modern korisnički interfejs. Istina je da Windows 8 ima da ponudi mnogo više od unapređenog interfejsa. Operativni sistem sa sobom donosi fundamentalne izmene među kojima su i višestruka podešavanja ekrana, unapređeni Windows Explorer, sinhronizacija naloga bazirana na cloud servisu, kao i novi načini personalizovanja desktop-a. Osim toga tu je i veliki broj ostalih unapređenja koja podrazumevaju i neke nove alata u okviru Modern korisničkog interfejsa.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Microsoft Xbox SmartGlass

Izvor: ITsvet.com, 26.Okt.2012

Izvršni direktor kompanije Microsoft, Steve Ballmer želi a ova godina bude značajna za kompaniju budući da će u narednom periodu biti objavljen veliki broj novih uređaja među kojima su Windows 8 operativni sistem, Surface tablet kao i Windows Phone 8 i to sve u periodu od samo nekoliko dana. Pored...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.