Različiti kreatori za Tomb Raider: DE

Izvor: ITsvet.com, 27.Jan.2014, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Različiti kreatori za Tomb Raider: DE

Tomb Raider: Definitive Edition ima razičite kreatore za PS4 i Xbox One verziju, obelodanio je jedan od studija koji je uključen u ovu priču. Nixxes je naveo sebe kao glavnu razvojnu snagu iza prerađenog izdanja igre za PS4, dok je kompanija koja stoji iza Sleeping Dogs igre United Front Games ta koja razvija igru za Xbox One. Takođe, potvrđeno je da će svetlosni bar DualShock 4 kontrolera svetleti crvenom i narandžastom bojom kada se koristi baterijska lampa i trepereće pri pucanju. Xbox One verzija će omogućiti korišćenje Kinecta kada je reč o promeni oružja i dodataka, dok će za navigaciju menijima biti omogućeno da se izvode glasovnim komandama.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Tomb Raider Definitive Edition trailer - vizuelna poboljšanja

Izvor: Playsomnia.com, 28.Jan.2014, 03:48

Definitive edition Tomb Raider-a dobija znatna vizuelna poboljšanja u odnosu na igru koju smo igrali do sada. Nove konzole, PS4 i Xbox One, dobiće mnogo detaljniju Laru, sa kosom koja se pomera realističnije, poboljšanom gustinom materijala (blato, krv, voda koja joj se zadržava na koži), a poboljšani...

Nastavak na Playsomnia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.