Razer: 25.000 dolara za informaciju o krađi prototipa

Izvor: B92, 10.Jan.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razer: 25.000 dolara za informaciju o krađi prototipa

Dva Razerova prototipa nedavno su ukradena sa štandova na CES-u, a kompanija sada nudi pozamašnu nagradu za informaciju koja bi mogla da dovede do pronalaska počinioca.

“Nudi se 25.000 dolara za informaciju koja bi mogla da dovede do identifikacije, hapšenja i osude lica osumnjičenih za kriminal. Razer će odlučiti kome će, i koji deo nagrade pripasti. Može se dogoditi da kompanija isplati samo deo maksimalne ponuđene sume. Odluka će biti zasnovana prvenstveno na evaluaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vrednosti pružene informacije”, navodi se u saopštenju.

Razer takođe navodi da će nagrada biti podeljena u slučaju da se nađe nekoliko očevidaca, i to u onim procentima koje ona bude odredila. Zaposleni u kompaniji nemaju pravo na nagradu.

Kompanija nije navela koji prototipi su kradeni, ali s obzirom na to da su u prostoriji bili izloženi Project Ariana i Project Valerie, nije teško pogoditi šta su lopovi odneli.

Uređaji su ukradeni u subotu, 8. januara 2017, oko 16 časova, piše Ubergizmo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.