Ranked sistem uskoro stiže u Teamfight Tactics

Izvor: ItRešenja.com, 05.Jul.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranked sistem uskoro stiže u Teamfight Tactics

Riot Games je potvrdio danas da ranked stiže u teamfight Tactics na redovnim serverima u toku peča 9.14. Igrači mogu da očekuju da stigne narednog utorka. Oni koji imaju pristup PBE serverrima, već mogu da vide kako će izgledati ranked sistem.

’’Ono što moramo napomenuti je da nije realno pobeđivati svaki gejm, te smo stoga odlučili da narpavimo sistem u kom kada ste rangiranu u top 4, dobijate LP. Ukoliko niste u mogućnosti da pronađete sve jedinice ili ajteme koji su vam >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << potrebni, ipak ne treba da odustajete’’, kažu Riotovi developeri.

Trenutna verzija TFT ranked lestvice traži da igrači odigraju pet partija, kako bi dobili rank. Naravno, u zavisnoti od budućeg učinka, pomeraće se gore – dole na lestvici. Što ste više rangirani među četiri najbolja igrača, to će i vaš MMR više rasti. Isto važi i za četiri donje pozicije. Ovo je sličan sistem koji je implementiran u još jednom autobattler naslovu – Dota Underlords.

Naredni peč 9.14 stiže sledeće nedelje, po rasporedu. U toku njegovog ciklusa, Riot će ubaciti i Twisted Fate-a u Teamfight Tactics.

Izvor: Klan RuR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.