Radnici Nege kola odustali od najavljene blokade, BG vozovi normalno saobraćaju

Izvor: Blic, 10.Nov.2014, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici "Nege kola" odustali od najavljene blokade, BG vozovi normalno saobraćaju

Radnici „Nege kola" najavili su da će od 5.30 do 8 sati danas blokirati pruge u Zemunu, međutim to se jutros nije desilo, pa svi vozovi saobraćaju normalno.

 Radnici „Nege kola" zbog neisplaćenih zarada i nerešenog statusa već šest dana povremeno parališu železnički saobraćaj u Zemunu i na Glavnoj železničkoj stanici. Posledica blokade vozova u jutarnjem špicu su ogromne gužve u gradskim autobusima.

Oni su u blokadi proteklih dana držali i zemunski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << depo, kao i deo za održavanje vagona na Glavnoj železničkoj stanici, što ugrožava železnički saobraćaj.

Međutim, reporter "Blic"-a jutro je proveo na železničkoj stanici u Batajnici i uverio se da su vozovi danas išli normalno, ali je u njima bio manji broj ljudi inače.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREKINUTA AGONIJA Radnici „Nege kola" dobili platu

Izvor: Blic, 10.Nov.2014

- Pre oko dva sata primili smo platu i dobili obećanje da će se rešiti status naše firme. Sada slede pregovori - kazala je radnica „Nege kola" Jasmina Spasojević...Radnici su bili nezadovoljni jer nisu primili septembarsku platu i jer je budućnost ovog preduzeća čiji je osnivač Vlada neizvesna...Oni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.