Radi se animirana serija po Splinter Cell tematici

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 23:47

Radi se animirana serija po Splinter Cell tematici

Netflix je uključen....

Nakon sedmogodišnje pauze, izgleda da bi se Splinter Cell mogao vratiti. Izveštaji iz Netflixa i Ubisofta pokazuju da se radi na animiranoj adaptaciji dugogodišnjeg stealth serijala popularne igre. Za Kolstada, suosnivača igre, se navodi da je i izvršni producent animirane serije. Netflix je navodno već isplanirao ukupno 16 epizoda raspoređenih tokom dve sezone.

Serijal postoji već 18 godina

Originalni Splinter Cell je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izašao sada već davne 2002. godine. Do danas, franšiza je ukupno dobila 6 nastavaka i brojne dodatke. Svih sedam igara vodio je glavni lik Sam Fisher, bivši marinac kojeg je regrutovala Agencija za nacionalnu bezbednost (NSA), da bi preuzeo tajne špijunske operacije širom sveta. Do Blacklist verzije, 2013 godine, glumac Michael Ironside davao je glas Fisheru, dajući njegovom liku autentičnost i integritet. Ubisoft je izgleda rešio da popularnost ove igre usmeri ka animiranoj seriji, pa se očekuje da u saradnji sa kompanijom Netflix naprave popularnu seriju u dve sezone, ukupno 16 epizoda.

Do sada se zna samo da je film Splinter Cell počeo da se snima oko 2017. godine, a Tom Hardy je trebalo da igra ulogu Fishera. Od tada nije bilo novih detalja oko filma. Nakon propasti filmske adaptacije igre Assassin’s Creed u 2016. godini, animirana serija bi možda mogla bolje da prođe i donese veće prihode Ubisoftu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.