RNIDS-ov panel Mobilno, a bezbedno u Srbiji

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RNIDS-ov panel "Mobilno, a bezbedno u Srbiji"

Fondacija "Registar nacionalnog internet domena Srbije" saopštila je da će 15. oktobra biti održana panel diskusija "Mobilno, a bezbedno u Srbiji", kao jedna od većeg broja akcija promocije sajber bezbednosti među građanima.

Na tom skupu će, između ostalog, o novom Zakonu o informacionoj bezbednosti i planovima za njegovu primenu govoriti pomoćnik ministra u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Sava Savić.

U okviru "Evropskog meseca sajber bezbednosti" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << RNIDS u toku oktobra organizuje seriju predavanja za studente i zainteresovanu javnost „Sajber pretnje i veb bezbednost“.

Predavanja će se održavati na Elektrotehničkom fakultetu, Visokoj IKT školi i Matematičkom fakultetu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.