Prvi video i slike novog Oukitela U20 Plus

Izvor: B92, 03.Dec.2016, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi video i slike novog Oukitela U20 Plus

Kompanija Oukitel objavila je prvi zvanični video koji prikazuje njihov novi uređaj.

Zbog dvostruke kamere u gorenjem levom uglu na zadnjem delu telefona, kao i oblog kućišta, Oukitel U20 Plus na prvi pogled izgleda kao iPhone 7.

Zadnja kamera je Sonyjeva, od 13MP, sa senzorom IMX135, a telefon dolazi s velikom baterijom od 3300mAh. Ipak, bez obzira na to, uređaj je zadržao debljinu od svega 8.4mm.

Iako pozadina nije metalna, već polikarbonatna, i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pruža odličan osećaj kada se uređaj drži u ruci.

U20 Plus dolazi u tri različite boje, sivoj, šampanj gold i rouz gold. Prema rečima Oukitelovog produkt tima, uređaj će se vrlo verovatno isporučivati u džet blek boji kao i iPhone 7.

Telefon je još u pretprodajnoj fazi, pa se može naručiti na raznim webshopovima poput igogo.es, koji ima posebnu cenu za sve korisnike koji žele da nabave ovaj uređaj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.