Prvi esport turnir gde je nagrada kriptovaluta

Izvor: ItRešenja.com, 03.Feb.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi esport turnir gde je nagrada kriptovaluta

Bombarduju nas sa svih strana mediji već mesecima sa kriptovalutama, zar ne?

Ali, moramo se pomiriti sa tim da su one postale sastavni deo naših internet života, i čini se da ih se nećemo otarasiti bar još neko vreme, i deluje kao da su tu da ostanu.

Pomalo začuđujuće, ali do esporta su stigle tek sada, i to u vidu glavne nagrade na jednom turniru. Kompanija Play2Live organizuje CS:GO turnir koji će se održati 25. februara uživo u sportskom kompleksu Falcon Club >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << u Minsku, glavnom gradu Belorusije.

Kompanija organizator je striming platforma koja nudi svoju kriptovalutu LUC (Level Up Coin) svima koji strimuju na njenoj platformi, ali i publici i ostalima koji na neki način participiraju.

Glavna nagrada na ovom CS:GO turniru biće 100 000 dolara, ali u LUC kriptovaluti, koja se zatim može zameniti za bilo koju drugu kriptovalutu, ukoliko pobednik to želi. Na turniru će učestvovati sedam pozvanih ekipa, čija ćemo imena tek saznati, kao i jedna ekipa koja će svoje mesto obezbediti preko otvorenih kvalifikacija.

Izvor: KlanRUR

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.