Izvor: ItRešenja.com, 26.Okt.2012, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi domaći hackatlon

Prvi programerski maraton ”Hackatlon” biće otvoren danas u Beogradu, a očekuje se više od 50 učesnika koji će dva dana i dve noći razvijati potpuno originalne mobilne i web aplikacije. Tokom 48 sati programeri i dizajneri će neprekidno razvijati aplikacije …The post Prvi domaći hackatlon appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Počeo programerski maraton u Srbiji

Izvor: Mondo, 26.Okt.2012

Prvi programerski maraton, Hakaton, otvoren je 26. oktobra u 19 sati, u Beogradu, a više od 50 učesnika dva dana i dve noći razvijaće originalne mobilne i veb aplikacije...Foto: Hakaton Press Images...Tokom 48 sati programeri i dizajneri će neprekidno razvijati aplikacije za mobilne telefone, koje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.