Promenite život u 2016!

Izvor: Blic, 30.Dec.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenite život u 2016!

Jeste li razmišljali o tome da konačno promenite nešto u svom životu, nabolje? Ovo je idealno vreme da donesete odluku i obezbedite sebi srećnu i uspešnu budućnost.

ITAcademy, u sklopu novogodišnje akcije, koja traje do 2. januara, omogućava upis po najnižoj ceni u toku godine. Sada se školovanje za neko od najplaćenijih zanimanja može obezbediti po duplo manjoj ceni, od samo 999 evra ili svega 68 evra mesečno za plaćanje u ratama.

Ovo je jedinstvena prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da promenite život u 2016. godini, osigurate uspeh i dočekate sledeću godinu uz posao i platu koje priželjkujete. 2016. godina počinje akcijom koja može biti vaša najbolja novogodišnja odluka.

Mnogi u ovom periodu donose niz odluka o tome kako će da smršaju, počnu zdravije da se hrane i slično, koje počnu da se realizuju od nove godine, ali se često vrlo brzo i završe. Napravite konačno neki korak koji će iz korena promeniti vaš život trajno.

Otvorite sebi novi svet, zakoračite sigurno u svoju srećnu i uspešnu budućnost. Opredelite se za nešto što je vredna stvar, koja će trajati i nakon što izblede sve vaše kratkotrajne novogodišnje odluke.

Početak godine je idealna prilika za nove uspehe i nove pobede, ovo je odličan trenutak da iskoristite pozitivnu energiju i preduzmete korak koji će iduću godinu učiniti mnogo kvalitetnijom od prethodne.

Započnite 2016. godinu sa novom nadom i verom da su promene moguće. Sada je trenutak da napravite prvi korak ka svojoj srećnoj i uspešnoj budućnosti. Kada jednom donesete odluku, nove mogućnosti otvaraće se pred vama iz dana u dan. Upišite školovanje koje će vam promeniti život na svim poljima i omogućiti da 2017. dočekate srećniji, uspešniji i zadovoljniji.

Da podsetimo, akcija za upis na ITAcademy po najnižim cenama traje samo do 2. januara, a prijave su na sledećem linku.

Izaberi neki od programa na ITAcademy:

● Programiranje – školovanje za najtraženije i najplaćenije zanimanje programera.

● Dizajn&Multimedija – ovaj odsek namenjen je svima onima koji žele da svoj talenat pretvore u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju.

● Administracija mreža – ova znanja omogućavaju stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći izbor kompanija za zaposlenje.

● IT poslovanje – idealno je za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata.

● CAD – stiču se veštine koje služe da se projektuje, crta, dizajnira kao profesionalac.

● Razvoj mobilnih aplikacija – namenjeno onima koji žele da nauče da prave aplikacije za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme, koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.