Prodato 40 miliona Windows 8 licenci

Izvor: ITsvet.com, 29.Nov.2012, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodato 40 miliona Windows 8 licenci

Microsoft je prodao 40 miliona licenci za Windows 8 operativni sistem od predstavljanja operativnog sistema pre mesec dana. Verujemo da se Windows 8 uobličava kao jedan od kompanijinih najuspešnijih proizvoda, kaže Tami Reller, rukovodilac kompanije za marketing kada je reč o Windowsu. Reller je takođe napomenula da će Microsoftov Surface RT Pro biti dostupan od januara. Prethodno je ova kompanija tvrdila da će ovaj računar biti dostupan samo od početka 2013. godine. Ona je takođe navela da je Outlook.com, ponovno pokretanje kompanijinog Hotmail servisa privuklo 25 miliona korisnika.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Windows 8: 40 mil. licenci za 30 dana

Izvor: ITBox.rs, 30.Nov.2012, 10:27

Nakon mesec dana na tržištu, Microsft je prodao 40 miliona licenci za Windows 8, što je tempo kojim je prodavan i Windows 7, objavila je kompanija. Microsoft „je veoma zadovoljan dosadašnjim reakcijama korisnika”, kazala je…The post Windows 8: 40 mil. licenci za 30 dana appeared first on ITBOX.RS.Pročitaj...

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.