Procurio snimak iz filma Warcraft

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurio snimak iz filma Warcraft

Iako je film Warcraft skoro završen, izlazak u bioskope širom sveta je zakazan tek za jun sledeće godine. Do sada nismo bili u prilici da vidimo pravi trejler za ovaj film, ali iako on zvanično nije objavljen, na internetu se pojavio snimak lošeg kvaliteta koji je bez sumnje iz ovog filma.

Snimak možete pogledati OVDE.

Još se ne zna gde je tačno i ko ovo snimio, najverovatnije telefonom. Gamespot je prvi objavio video, koji nije postovan na Youtube, odakle bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << verovatno odmah bio uklonjen.

Ako po svaku cenu želite da saznate kako će izgledati film Warcraft, pogledajte video. Za one strpljive, savetujemo da sačekaju zvanični izlazak trejlera u punom kvalitetu.

izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Procureo snimak filma "Warcraft"

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2015, 00:17

Iako je Warcraft film skoro pa završen, izlazak u bioskope širom sveta je zakazan tek za jun sledeće godine...Do sada nismo bili u prilici da vidimo pravi trejler za ovaj film, ali iako on zvanično nije objavljen, na internetu se pojavio snimak lošeg kvaliteta koji je bez sumnje iz ovog filma...Snimak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.